E Turpshme, Tronditëse dhe e Pafalshme ajo se çka i ndodhi Prekazit Hisorik..!!

Për herë të parë në dokumentarin ‘Zona Express’ zbulohet se mërgimtarët kishin mbledhur disa para për Familjen Jashari, por Ndërmjetësi nuk i kishte dërguar kurrë ato në Prekaz, njofton Gazeta NewBorn

(Visited 481 times, 1 visits today)