Ekskluzive! Vdekja e Dyshimtë e të burgosurit në burgun e Kosovës

“Betimi për Drejtësi” ka vizituar njërën ndër qendrat më problematike korrektuese në Kosovë, Burgun e Dubravës, ku ë burgosurit e rrezikshmërisë së lartë flasin për jetesën në këtë burg, për arratisjet nga burgu, për krimet mizore, për tregun e heroinës dhe për sigurinë në burg.

(Visited 148 times, 1 visits today)