Ja si ta mbushësh celularin më shpejtë?

Keni nevojë që të mbushin shpejtë baterin e iphonit tuaj, mirëpo keni përshtypjen se procesi i karikimit po ndodh shumë ngadal. Atëherë ja 4 hapa që ndihmojnë një karikim më të shpejtë.

Zgjidh opsionin Airplane Mode. Ky opsion bllokon shumicën e aplikacioneve duke e bërë më të lehtë karikimin.

Hiqi mbajtësen. Dihet se nxehtësia nuk është e mirë për baterinë e smartfonëve. Për të garantuar një karikim më të shpejtë të saj, duhet hequr mbrojtësja që përdoret zakonisht për iPhone-n.

Përdor një karikues iPadi, nëse ke. Ka kapacitet më të madh dhe karikon më shumë se karikuesi i zakonshëm brenda të njëjtës kohë.

Lëre të karikohet. Nëse vazhdon ta përdorësh gjatë kohës që karikohet, njëkohësisht harxhon bateri, duke e ngadalësuar procesin.

(Visited 75 times, 1 visits today)