Kurrë mos e hidhni cigaren e ndezur në kanalizim, mund t’ju përcjell fati i këtij burri (Video)

Të gjithë ata që pinë cigare, pasi ta shohin videon e postuar më poshtë kurrë më nuk do ta hedhin cigaren e ndezur në kanalizim.Ajo çfarë i ka ndodhur një burri i cili kishte bërë një veprim të tillë ka habitur gjithë botën, dhe do të shërbej si rikujtim për të gjithë ata që deri më sot e kanë praktikuar një gjë të tillë, transmeton Telegrafi. Per me shume ndiqeni videon Ketu

(Visited 223 times, 1 visits today)