Plas sherri në Big Brother: Çfarë i bëri Ervini Damianos është e pafalshme!(video)

Ditet e fundit tensionet me banoreve te Big Brother jane rritur shume. Madje dy prej djemve te shtepise, Ervini dhe Damiano gati sa nuk u perleshen me njeri tjetrin. Mes debateve te shumta Ervini nuk reshtte me ofenfimet e tij teksa nje banore perpiqej ta mbante. Por ne momentin kur Damiono i afrohet dhe e perqesh me levizje duarsh, Ervini e peshtyne ate dy here ne fytyre./BW Shikoni videon ne kete link

(Visited 179 times, 1 visits today)