Leonora Jakupi flet për të dashurin e saj, zbulon detaje nga lidhja

Ka shumë vite në skenë, por nuk mbahet mend për ndonjë skandal. Jeta e saj private mbetet vetëm e saj dhe e paprekur nga mediat.

Në fakt, Leonora Jakupi, vet ka dashur kështu duke mos lejuar që ta përziej profesionin me gjëra që nuk kanë të bëjnë asgjë me skenën KETU ndiqni se cfare thot leonora…

(Visited 804 times, 1 visits today)