Tmerrohet Ballkani, Kroacia publikon Hartën Etnike (Video)

Zhvillimet politike që kanë në thelb nacionalizmin në Gadishullin e Ballkanit si duket kanë marrë dimension tjetër.
Pas ngjarjes së 14 Tetorit 2014 në Stadiumin “Partizani” të Beogradit që Shqiptarët arritën të valvisin mbi kokat e Serbëve Flamurin e Shqipërisë Etnike, solli debate të mëdha në politikën Rajonale dhe Europiane.

Mediat Kroate sot kanë publikuar një Hartë Etnike të tyre që përfshinë dhe Shqipërinë tonë Etnike.
Me sa shikohet në Ballkan po fryn një erë e re dhe zgjerim i ashpër diplomatik. Shiko Videon KETU

(Visited 1,232 times, 1 visits today)