Alarmi mbi çokollatën vdekjeprurëse, groposen dhe digjen 15 ton Snickers

Rreth 15 tonë çokollata “Snickers” dhe “Mars” janë djegur në Gaza, duke vënë në alarm organizatat botërore të shëndetit
Çokollatat të ardhura nga vende të ndryshme të botës janë djegur pasi është dyshuar se brenda tyre ka copa plastike.
Autoritetet kanë vendosur që të shkatërrojnë dhjetëra ton çokollata, pasi copat plastike janë edhe shkaktare të kancerit.

Snickers

(Visited 48 times, 1 visits today)