12 Vjeçarja shqiptare ngre në këmbë Parisin dhe bën Shqiponjën Dykrenare

Erza Muqolli vjen nga Kosova dhe është vetëm 12 vjeçare por sukseset e saj në interpretim dhe skenë e tejkalojnë moshën e saj. Para një numri të madh të publikut, ajo është ngjitur në skenën AccorHotels Arena, ku ka sjellë këngën “Listen” të Beyonce. E veçanta e këtij interpretimi është se pasi që zëri i saj i fuqishëm arrin të prek çdo pjesë të sallës, ajo ngrit dy duart lart për të krijuar simbolin kombëtar, shqiponjën. KultPlus ju sjellë videon e këtij interpretimi nga AccorHotels Arena, në Paris.

12 Vjeçarja

(Visited 94 times, 1 visits today)