5-vjeçarja e çon dhe merr babanë e verbër nga puna çdo ditë. Pas fotos virale, i vjen surpriza e jetës

Në vitin 2016,nje video qe tregon një vajze 5-vjeçare Filipinase që dërgon dhe merr babanë e saj nga puna çdo ditë ,u be virale dhe preku zemrat e miliona netizeneve.

Më 27 qershor 2016, sipas mediave kanadeze CTV, një vajzë 5-vjeçare me emrin Jenny nga Filipinet dërgonte dhe merrte babanë e saj Nelson Dodong Pepe për të punuar në një fermë kokosi.
Falë videos virale, gjendja e Jenny u vërejt nga një organizatë bamirëse e cila më vonë vendosi të ndihmonte Jennyn dhe babanë e saj.
5-vjeçarja e çon dhe merr babanë e verbër nga puna çdo ditë. Pas fotos virale, i vjen surpriza e jetës qe mund ta ndiqni me poshte.

(Visited 57 times, 1 visits today)