Ju kujtohet Gëzimi? Ja surpriza e madhe që i është bërë sot (FOTO)

Historia e Gezim Abdulit na preku te gjitheve pak ditë më parë në emisionin “Dua të të bëj të Lumtur”. Ku Gezimi ishte i ftuar perballë një çifti Pastorësh, ato kërkonin tja birësonin fëmijët te cilet Gezimi nga pa mundësia dhe varfëria për ti mbajtur i kishte dërguar në jetimore.

Çfarë nuk u bë në atë emision që femijët ti grabiteshin Gëzimit, por dhe pse i varfer dhe më shumë halle Gezimi tregoi një karakter të fortë dhe nuk lejoi që femijet biologjik tja dorezonte dikuj tjetër. Ky qendrim i Gëzimit pati shumë mbështetje nga qytetarë të ndryshëm.

Ndërsa pak ditë më pas Gezimit i është bërë një surprizë shumë e madhe. Atij i është ofruar një vend pune me kontratë 5 vjeçare, e cila do ta ndihmojë qe të dal sadopak nga varfëria e thellë në të cilen ndodhet. Këtë lajm e ka bërë publik Hoxha i mirënjohur Ahmed Kalaja. Kalaja shprehet se kjo është vetëm surpriza e parë për Gëzimin.

Njoftimi i Hoxhës Ahemd Kalaja

(Visited 44 times, 1 visits today)