Kapet duke tradhtuar, ndëshkohet keq nga bashkëshortja dhe dashnorja

Bashkëshortja është mllefosur dhe ka nisur ta godas burrin, kur e ka parë me dashnoren në një rrugë në Shaanxi të Kinës. Me të kuptuar që ai nuk është beqar, dashnorja është nervozuar dhe e qëlloi shpullë.

Në momentin që e pa me tjetrën, bashkëshortja e kapi për flokë dhe deshi ta rrihte, por ai e mbrojti dashnoren pasi ajo nuk kishte ditur asgjë
Kur e kuptoi se ‘shkatërruesja e familjes’ nuk di gjë, e lëshoi dhe nisi të merrej me burrin e saj.

Tradhtia

(Visited 41 times, 1 visits today)