Kjo është metoda e thjeshtë

Dhimbja e nervit ishiatik ndryshon në intensitet, por për shumë njerëz është e padurueshme dhe krijon probleme të mëdha në jetën e tyre.
Ecja apo ulja bëhet pothuajse e pamundur, duke parandaluar një person që vuan, të jetojë një jetë normale.
Dhe ndërsa mjekësia mund të ndihmojë, ushtrimet natyrore adresojnë problemin rrënjësor.

Nëse vuani fizikisht, provoni këtë trik përpara se të shkoni në shtrat.

Çfarë ju nevojitet:

10 litra ujë që është i nxehtë, por është ende i durueshëm dhe nuk do të djeg në këmbë
1 litër uthull molle
1/2 filxhan me kripë
Përshkrimi:

Mbushni një enë të madhe me ujë të nxehtë, uthull dhe kripë.
Lëvizni këmbët derisa kripa të tretet.
Mbani këmbët tuaja derisa uji të fillojë të ftohet.
Ngrini këmbët tuaja nga ena, me kujdes pastroni ato dhe shkoni në shtrat, duke u siguruar që këmbët tuaja të qëndrojnë të ngrohtë gjatë gjumit.
Shmangni ecjen zbathur kur të zgjoheni. Në vend të kësaj, vishni të dy çorape dhe shapka.
Ju nuk mund të vëreni një ndryshim shumë të madh pas herës së parë, por nëse e përsërisni procedurën çdo natë, duhet të vini re një ndryshim të madh së shpejti.

(Visited 164 times, 1 visits today)