Lajmi Fundit: Në 22:00 të darkës sonte ndodh diçka e frikshme në Tokë, njerëzit po luten!

Një asteroid do të udhëtojë drejt Tokës sot, ka paralajmëruar NASA.Guri i sapo zbuluar i hapësirës – i quajtur Asteroid 2018 CB – pritet të kalojë pranë planetit tonë rreth orës 22.30.Ai do të udhëtojë me shpejtësi afër pesë milje për sekondë dhe do të kalojë në një distancë prej rreth 39.000 milje. Me poshte keni pamjet.

(Visited 295 times, 1 visits today)