Masakër në aeroport

Nderkohe qe dy shqiptaret u kapen menjehere, i treti, Mhilli u arretsua ne kohen qe po tentonte te arratisej nga aeroporti i Malpenses drejt Tiranes. Te gjithe tashme jane ne burg.

Para gjyqit ata u pershkruan si njerez me rrezik qe levizin me thika. Asnjë pendim për veprimin, te dy e pranuan cfare kishte ndodhur.
Nga hetimet ka rezultuar se nje nga autoret ka telefonuar tjetrin dhe i ka thene” Shkoi keq, i preve barkun, e shkaterrove’. Me poshte keni pamjet.

Masakra

(Visited 53 times, 1 visits today)