Mund tju duket si dhomë hoteli por janë burgjet e Norvegjisë, me pishina, xhakuzi dhe sauna (VIDEO)

Dhoma të ngrohta, udhëtim më biçikleta dhe vende gatime me 5 yje. Mirë se vini në burgun në Norvegji!
Rrjeti televiziv CNN ka realizuar një reportazh në një burg të Norvegjisë.

Nuk duket aspak si shumica e burgjeve në SHBA, apo vende të tjera. Kjo për shkak se sistemi i burgjeve në Norvegji është projektuar mbi bazën e tri vlerave: normalitetin, njerëzimin dhe rehabilitimin.
“Ne hamë darkë me të burgosurit së bashku dhe për ta është normale, ndërsa për ne është mënyra e të punuarit me ta”, tha një zyrtar i burgut.

Burgjet

(Visited 40 times, 1 visits today)