Ndodh mrekullia: Adnani i cili pinte 90 çaja në ditë, bëhet me shtëpi të re pas kërkesës nga Shpetim Desku

Adnani i cili pintë deri në 90 qaja të zi në ditë para pak ditësh ishte mysafir Nkosove Show.
Pasi piu disa qaja ai u intervistua nga Shpetim Desku ku dhe tregoj për gjendjen e rënd ekonomike .
Ai jeton me qira në Vushtrri dhe ka fëmij të vegjel qe jetojnë në kushte tejet të veshtira .

Nga vete Shpetimi në fund të emisionit kerkohet ndihmë për Adnanin i cili ka një shtëpi në fazen e pllakes së parë por i mungon krejt diçka tjetër.
Menjehere u paraqitën donatoret e parë e ata janë.

Adnani

(Visited 81 times, 1 visits today)