Shikojeni se çka bën biznismeni Kosovar midis emisionit (Video)

Këtë javë në emisionin n’Kosovë Show mysafirë ishin Sylejman Neziri nga Qendra Tregtare ‘Plus Market’. Ky market është i vetmi në Kosovë që nuk mbanë as edhe një produkt serb, shkruan Gazeta NewBorn.
Përveç tij, i ftuari tjetër në emision ishte edhe Gani Geci, i cili ka folur për masakrën e Jasharajve e cila ndodhi 20 vite më parë.Geci, ka treguar edhe arsyen se përse ai dhe bashkëluftëtarët tjerë të Adem Jasharit nuk shkuan për ta ndihmuar Adem Jasharin.

Biznesmeni

(Visited 40 times, 1 visits today)