Vendosni majat e gishtave në ujë të ftohtë për 30 sekonda

Ky marifet i lehtë dhe i lehtë mund të zbulojë një gjë shumë thelbësore për shëndetin tuaj.
Udhëzime:

Thjesht derdhni ujë të pastër në një enë dhe vendosni majat e gishtërinjve në të për të paktën 30 sekonda. Pas kësaj, përfundimisht do të merrni një shenjë të qartë nëse jeni të shëndetshëm ose keni një problem shëndetësor, citon elbasaniplus.com

Nëse majat e gishtave tuaj kthehen në ngjyrë të bardhë ose blu, ju keni një problem në qarkullimin e gjakut.

Uji i ftohtë

(Visited 27 times, 1 visits today)