Babai kap për këmbë dhe hedh nga çatia vajzën 1 vjeçe! Pastaj ndodh e pabesueshmja

Ky është momenti që të bën zemrën të ndalojë së rrahuri, kur një vajzë e vogël hidhet nga një çati nga babai i saj gjatë një aksioni policor, pastaj policët heroikë e kapin duke i shpëtuar jetën fëmijës.

Në një përpjekje të dëshpëruar për të ndaluar shkatërrimin e shtëpisë së tij, babai 38-vjeçar u ngjit në çatinë e banesës në Këadwesi, Afrikën e Jugut.
Ai e mbështolli fëmijën nga këmba e saj, duke e tundur atë tek turma e policëve poshtë.
Brenda pak minutash teksa policia u përpoq ta ulte, babai e hodhi në mënyrë dramatike vajzën e tij njëvjeçare.

Çuditërisht, fëmija u kap nga një polic, i cili ia ktheu fëmijën të ëmës.
Shërbimi Policor i Afrikës së Jugut (SAPS) thotë se burri do të akuzohet për tentativën e vrasjes së vajzës së tij. Me poshte keni edhe pamjet e tmerrshme.

(Visited 499 times, 1 visits today)