Kimete Berisha, kryeministrit Haradinaj: Deri para luftës ishe…, e tash të erdhi dita me…

Kimete Berisha, ka reguar lidhur me pushimin e kryeministrit Ramush Haradinajt të bërë në Zvicër, shkruan Gazeta NewBorn.

Madje Berisha ka shkuar aq larg sa që ka thënë se Haradinaj, deri para luftës u ‘zavit’ me gajbe të birrave nëpër sokaqe t’katunit, ndersa sot i erdhi dita, pa punu kurrë një punë të vetme në jetën e tij me pushu në vendin më të shtrenjtë në botë, përcjellë Gazeta NewBorn.

Ja shkrimi i saj:

Deri para luftës u ‘zavit’ me gajbe të birrave nëpër sokaqe t’katunit, e sot i erdh dita, pa punu kurrë një punë të vetme në jetën e tij me pushu në vendin më të shtrenjtë në botë.

S’sheh kund kësi yrrneku, me qenë njeriu si Ramushi merakli dhe entuziast në budallallëk.

As që mundohet m’i mbajt fshehtë punët e kqija që ia marrin fytyrën dhe e bëjnë neveritës, por shkon e i sforcon ato të meta që me ra në sy prej helikopteri….taman abnormal, s’la njeri pa e kthy kundër vetes…
s’sheh kështu..

Kimete Berisha

(Visited 268 times, 1 visits today)