Rusia i gjunjëzohet dhe i lutet Amerikës: Ju lutemi ndaleni luftën sepse…(PAMJE)

Ambasadori rus në Kombet e Bashkuara, Vasili Nebeznja, i ka bërë thirrje SBA’ve dhe aleatëve të saj, të përmbahen nga aksioni ushtarak në Siri që pritet të nis për shkak të përdorimit të armëve kimike nga pushteti i atjeshëm, duke theksuar se “është prioritet urgjent të shmanget rreziku nga lufta”.

I pyetur nëse mendonte për luftën ndërmjet SHBA’ve dhe Rusisë, ai tha se Rusia “asnjë mundësi, fatkeqsisht nuk mund t’a përjashtojë”, transmeton GazetaMetro.net
“Kemi parë porositë që vijnë nga Washingtoni, Janë shumë luftënixitëse”, theksoi ambasadori rus.

Rusia

(Visited 598 times, 1 visits today)