Gjenerali rus bën paralajmërimin e frikshëm: Rusia nuk humbet kurrë, ja kush është plani i Putin

Për shkak se Rusia po “mbetet prapa” SHBA-së sa i përket fuqisë ushtarake, Putin do të preferonte më tepër një sulm bërthamor, sesa të pranonte humbjen në fushën e betejës.

Kështu tha një ish-gjeneral sovjetik, raporton Daily Star, i cili ka paralajmëruar se konflikti berthamor midis Rusisë dhe SHBA është “i pashmangshëm”, sepse Vladimir Putin kurrë nuk do të “pranojë asnjë lloj humbjeje”.

Buzhinski, i cili u bashkua me forcat e armatosura të Bashkimit Sovjetik më 1968, tha se ballafaqimi gjithnjë e më i ashpër mes Rusisë dhe SHBA është “më i keq se Lufta e Ftohtë”..

Gjenerali

(Visited 327 times, 1 visits today)