Kryeministri kërkonte mbrojtje ligjore për “vrasësin” e 14-vjeçarit nga Suhareka

Një festë për zëvendëskryeministrin e Kosovës, Fatmir Limaj, ka mundur shumë lehtë të përfundojë në tragjedi ashtu siç ka përfunduar sot një fejesë në Mushtisht të Suharekës, ku një 14-vjeçar ka humbur jetën, teksa po festohej me armë, shkruan Insajderi.
Naim Sopjani ka vrarë sot nipin e tij, 14-vjeçar dhe ka plagosur vetën.

Kryeministri

(Visited 524 times, 1 visits today)