Mendojnë Se Është Messi, Njerëzit Bëjnë Foto Me Të (VIDEO)

Ky është padyshim sozia më e mrekullueshme që mund të kemi parë ndonjëherë.
Gazetari iranian kudo që shkon dhe kudo që shkel shikohet me vëmendjen e të gjithëve duke kujtuar se ai është Messi.

Nuk e kupton asnjëri saqë edhe futbollistët e Irakut i janë afruar për ti kërkuar të bëjnë foto.
Fundja kur s’të kutpon një futbollist, kush do të të kuptojë?

Sozia

(Visited 549 times, 1 visits today)