Motrat binjake martohen me vëllezërit binjakë, shikoni reagimin e dasmorëve (Foto/Video)

Nuset Daria dhe Maria kanë ndërruar unazat me vëllezërit Konstantin dhe Rostislav, në një kishë në qytetin Zhukov në pjesën perëndimore të Rusisë.
Çiftet ishin njoftuar përmes rrjeteve sociale, pasi kishin diçka të përbashkët – ishin binjakët identik, por më vonë kjo miqësi u shndërrua në dashuri.

“Kur u takuam për të parën herë mbetëm të shokuar ashtu siç mbetën edhe ato. Por me kalimin e kohës e kuptuam që ato janë dashuria e jetës sonë”, ka deklaruar Rotislav. Ne vazhdim keni edhe fotografite e cifteve.

(Visited 2,619 times, 1 visits today)