Nëna ia besoi djaloshin 4 Vjeçar të sëmurë dado-s, por shikoni cka ndodh (Video)

Djaloshi 4 vjeçar, vuan nga sindroma Down, epilepsia dhe një sëmundje të zemrës, që nënkupton se atij i duhet kujdes konstant. Kur Lillian White – një dado, morri një kujdes fëmijën, nëna e tij vërejti ndryshime drastike tek djali i saj.

Dadoja

(Visited 1,472 times, 1 visits today)