Noizy e shan keq Bleron: O Blero kam me ta q… nanën me të myt, Blero i’a kthen: Kadal burr mos u gut ( VIDEO )

Një përplasje midis Bleros dhe Noizyt është publikuar ne youtube, ata dëgjohen duke debatuar ashpër me njeri tjetrin madje Noizy e shan shumë keq Bleron.
Blero preferon qe te takohet live dhe te bisedojnë për ketë muhabet, por noziy nuk dëshiron dhe vetëm e shanë.

Blero

(Visited 1,348 times, 1 visits today)