Pas lajmve jo të mira për Kosovën nga BE-ja, ‘nervozohet’ Presidenti Thaçi. Kjo është kërkesa e tij urgjente

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi është deklaruar pas publikimit të raportit të progresit dhe pakos së zgjerimit nga Komisioni Evropian.
“Më këtë rast, dua të theksoj se Kosova mbetet e përkushtuar për zbatimin e reformave evropiane dhe të Marrëveshjes së Stabilizim Asocimit”, ka thënë Thaçi.

Sipas tij, tash, pa humbur kohë, të gjitha institucionet duhet të reflektojnë për përmbajtjen dhe të gjeturat e raportit, në mënyrë që të adresohen problemet dhe sfidat e evidentuara.

Thaci

(Visited 362 times, 1 visits today)