Sherret e forta me gruan, Agron Llakaj habit me deklaratën: Kam ikur nga shtëpia

Si të gjithë njerëzit normalë edhe personazheve të showbizit ju ndodh që të kenë konflikte në familje.
Mirëpo ai që na ka surprizuar me rrëfimin e tij ka qenë aktori i humorit Agron Llakaj.

I ftuar në spektaklin “ Në kurthin e Piter Pan”, teksa u përgjigjej pyetjeve të fëmijëve, ai rrëfeu për sherret e fuqishme me gruan e tij.
“Ne bërtasim, ulërasim dhe në fund të sherrit dal unë nga shtëpia…Martesa jonë i ngjan një fluturimi, i gjatë me turbulenca.

Agron Llakaj

(Visited 785 times, 1 visits today)